Aproape 300 de copii prezenți la prima ediție a Cupei SCM Zalău la fotba

Ambiții, multă îndârjire și suspans la prima ediție a Cupei SCM Zalău la fotbal.
Municipiul Zalău a fost sâmbăta capitala fotbalului juvenil, aproape 300 de copii fiind prezenți la prima ediție a Cupei SCM Zalău la fotbal. Competiția s-a desfășurat la patru categorii de vârstă și au participat copii din trei județe, Sălaj, Bihor și Satu Mare.
Au fost meciuri pline de suspans în care ambiția și dorința de victorie a micuților fotbaliști au făcut un spectacol minunat.
La final toți copiii au fost premiați. De asemenea s-au acordat trofee pentru cel mai bun jucător, cel mai bun portar și pentru golgheterul competiției.
La grupa 2016-2017, SCM Zalău a terminat competiția pe locul doi, iar Andreas Cheța (SCM Zalău) a fost declarat cel mai bun portar al turneului.
La grupa 2014-2015, SCM Zalău s-a clasat pe pozitia a doua, iar Bogdan Timiș a primit trofeul pentru cel mai bun portar, in timp ce Rareș Pop a fost golgheterul întrecerii, ambii copii fiind legislații la SCM.
La grupa 2012-2013, SCM Zalău a obținut locul trei, iar Andrei Breban (SCM Zalău) a ieșit golgheterul competiției.
La grupa 2010-2011, SCM Zalău a obținut medalia de argint, iar golgheterul competiției a fost Matei Sârca de la SCM Zalau.