Blog

Centralizatorul nominal cu punctajul obţinut la proba scrisă de către candidaţii înscrişi la concursul din 19.04.2021, în vederea ocupării funcţiei contractuale vacante de contabil-şef din cadrul Clubului Sportiv – Sport Club Municipal Zalău.


Rezultatele selecţiei dosarelor de înscriere pentru concursul organizat în data de 19.04.2021, proba scrisă, în urma verificării de către Comisia de concurs.


Veniturile salariale pentru personalul din cadrul clubului sportiv „Sport Club Municipal Zalău”, conform prevederilor art.33 din Legea-cadru nr.153/2021 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice.


Sport Club Municipal Zalău, cu sediul în Zalău, str. P-ţa Iuliu Maniu, nr.3, judeţul Sălaj, organizează concurs pentru ocuparea unui post contractual vacant pe perioada nedeterminată: 1 post contractual de conducere- contabil şef grad II.

Relaţii la sediul Sport Club Municipal Zalău, str. P-ţa Iuliu Maniu, nr.3, judeţul Sălaj sau la tel. 0260610550/int. 170, Dl. Ţârle Doru Marcel.


Centralizatorul nominal cu punctajul obţinut la proba scrisă de către candidatul înscris la concursul din 15.03.2021, în vederea ocupării funcţiei contractuale vacante de contabil-şef din cadrul Clubului Sportiv – Sport Club Municipal Zalău.


Rezultatele selecţiei dosarelor de înscriere pentru concursul organizat în data de 15.03.2021, proba scrisă, în urma verificării de către Comisia de concurs a îndeplinirii condiţiilor de participarestabilite prin Anunţul nr.113 din 10.02.2021.


Sport Club Municipal Zalău organizează concurs pentru ocuparea postului contractual vacant de contabil-şef. Alaturat există Bibliografia pentru concurs.


Programat sâmbătă, de la ora 15:00, pe Stadionul Municipal din Zalău, duelul dintre SCM Zalău şi Minaur Baia Mare a fost amânat, după ce nu mai puţin de 9 jucători de la formaţia maramureşeană au fost depistaţi pozitiv în urma efectuării testului RT-PSR, iar alţi 5 sunt sub semnul întrebării. Echipa noastră va susţine, totuşi, un meci de pregătire vineri, începând cu ora 11:00, pe terenul formaţiei din liga secundă, AFC Comuna Recea. Desfăşurarea acestei paertide este posibilă şi datorită faptului că formaţia din liga secundă va sta în etapa de la finalul acestei săptămâni.


După 1 – 0 pe teren propriu şi 4 – 1 pe terenul celor de la Luceafărul Oradea, SCM Zalău a obţinut sâmbătă, 3 octombrie, a treia victorie consecutivă, câştigând cu scorul de 2 – 1 disputa din deplasare, cu CSC Sînmartin. Golurile echipei noastre au fost marcate de Mihai Onicaş, în minutul 80 şi de Sebastian Duma, în minutul 87, în timp ce gazdele au redus din handicap în minutul 89, prin Raul Baciu.


SCM Zalău a obţinut sâmbătă, 26.09.2020 o victorie concludentă în deplasarea de la Oradea, unde a întâlnit formaţia Luceafărul din localitate. După un început ceva mai bun al gazdelor, care au şi marcat în minutul 9, prin Nicolae Gunie, Zalăul a revenit perfect în joc în partea secundă, după trei schimbări inspirate ale antrenorului Marius Paşca, formaţia noastră reuşind să înscrie de patru ori în poarta adversă. Egalitatea a stabilit-o Cristin Jalbă, în minutul 60, iar15 minute mai târziu, Mihai Onicaş a dus SCM-ul în avantaj. A urmat o dominare categorică a echipei de la poalele Meseşului, care a mai marcat de două ori în minutele de prelungiri. Florin Istrate a marcat un eurogol în minutul 90+1, iar tabela a închis-o Romaric Logon, care a transformat o lovitură de pedeapsă obţinută de Dănuţ Cozma. SCM Zalău ocupă locul doi după trei etape, cu două victorii şi o remiză, având 7 puncte acumulate.